Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset


Kuva ja teksti: Lastenkirja Opimme suurelta opettajalta

Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG paitsi nämä:
  • Hakamäen ja Palosen kuvat, jotka on otettu konventtivideoista
  • Ylin kärrykuva, jonka on ottanut Terho Miettinen Espanjasta
 Keskipohjanmaa ja Kaleva kertoivat Jehovan todistajien etäkonventista
16.07.2020 Johanneksen poikaPoikkeusolojen takia Jehovan todistajat eivät ole voineet moneen kuukauteen kokoontua valtakunnansaleillaan. Myöskään isoja konventteja ei voida nyt järjestää. Kaikki kokoukset ja myös konventit järjestetään nyt etänä. Media kiinnostui etäkonventeista. Keskipohjanmaa ja Keleva uutisoivat tämän vuoden aluekonventista.Otteita Keskipohjanmaan jutusta:Jehovan todistajien aluekonventit verkkoon – Kokkolan, Pietarsaaren tai Kannuksen valtakunnansaleissa ei ole kokoonnuttu maaliskuun alun jälkeen


Jehovan todistajat järjestävät konventit ensimmäistä kertaa verkossa. Kuva Tampereella kesällä 2019 pidetystä konventista. Kuva: Jehovan todistajatJehovan todistajat järjestävät ensimmäistä kertaa historiassaan kaikki aluekonventtinsa verkossa.

Ohjelman seuraaminen toteutetaan tällä kertaa suoratoistotekniikalla, kun normaalisti järjestettyjä tapahtumia stadioneilla tai messukeskuksissa ei poikkeusolojen vuoksi pidetä. Alkuperin suunnitelmassa oli järjestää suuri konventti Helsingin Messukeskuksessa, johon todistajien Kokkolan, Pietarsaaren ja Kannuksen seurakunnista oli myös tarkoitus osallistua.

Jehovan todistajien julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan, että aluekonventin ohjelma julkaistaan verkossa heinä-elokuun aikana kuudessa eri osassa.

- - -

Alkuperäiseen tapahtumaan Helsingissä odotettiin noin 25 000 läsnäolijaa Suomesta ja useista muista maista. Konventti olisi ollut Suomen tämän vuoden suurimpia konferenssitapahtumia.

Jo maaliskuun alkupuolella Jehovan todistajat siirsivät viikoittaiset kokouksensa verkkoon, eikä myöskään Kokkolan, Pietarsaaren ja Kannuksen valtakunnansaleilla ole kokoonnuttu sen jälkeen.

Verkkosivustolla tapahtuva maksuton konventtiohjelman seuraaminen ei edellytä sisäänkirjautumista eikä rekisteröitymistä.

Lue Keskipohjanmaan uutinen kokonaan täältä.
 


Otteita Kalevan jutusta:Jehovan to­dis­ta­jien maail­man­laa­jui­nen kon­vent­ti vie­te­tään en­sim­mäis­tä kertaa etänä koronan vuoksi


Jehovan todistajien konventti Helsingin Messukeskuksessa vuonna 2016 keräsi yleisöä. Kuva: Kaleva

Jehovan todistajien maailmanlaajuinen konventti vietetään tänä vuonna verkossa koronaviruspandemian vuoksi, tiedottaa Jehovan todistajat.

Suoratoistotekniikalla järjestettyyn maailmanlaajuiseen konventtiin odotetaan osallistujia noin 240 maasta. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää Helsingin Messukeskuksessa 19–21. kesäkuuta.

- - -

Tiedotteen mukaan seurakuntia on kannustettu aloittamaan tilaisuus yhteisellä kokouksella videoneuvottelupalvelussa, minkä jälkeen jokainen voi katsoa konventtiohjelman kotonaan JW Broadcasting -sivustolta. Ohjelman katsomisen jälkeen ja sitä seuraavalla viikolla halukkaat kokoontuvat pienempinä ryhminä videoneuvottelupalveluun keskustelemaan ohjelmasta.

- - -

Jehovan todistajat siirsivät viikoittaiset kokouksensa verkkoon jo maaliskuun alkupuolella, eikä valtakunnansaleilla ole sen jälkeen pidetty kokouksia. Myös Jehovan todistajien opetustyö esimerkiksi ihmisten ovilla ja julkisilla paikoilla on maaliskuusta lähtien ollut tilapäisesti keskeytyksissä. Sanomaa levitetään kuitenkin muilla tavoilla, tiedotteessa todetaan.

Lue Kalevan uutinen kokonaan täältä.

 

 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity