Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset

Kuva: JW.ORG, muokkaus: JP

Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG, ellei toisin mainittu
 
 Millaisia kirjeitä Jehovan todistajat lähettävät koronapandemia-aikana, kun he eivät voi saarnata perinteisin menetelmin?
31.05.2021 Johanneksen poika
Kuva: Pixabay

Nyt on kulunut jo yli vuosi siitä, kun Jehovan todistajat ovat viimeksi soittaneet ovikelloja ja seisoneet lehtikärryjen vieressä. Ovelta ovelle -työ on lopetettu, samoin julkinen kärrytyö.

Saarnaamistyö ei ole kuitenkaan loppunut, se on vain muuttanut muotoa. Jehovan todistajat soittavat nyt puhelimella todistuspuheluita ja kirjoittavat todistuskirjeitä. Seurakunnan kokouksissa harjoitellaan puhelimen avulla todistamista. Siitä voi lukea enemmän täältä ja täältä.

JP-Uutiset on saanut käyttöön kirjeen, jonka Jehovan todistaja oli lähettänyt saarnatakseen Vartiotornin sanomaa. Kirjeen saaneen luvalla teksti julkaistaan tässä:

Hei!

Olen paikallinen Jehovan todistaja ja kirjoitan teille, koska monet ovat huolissaan maailman tilanteesta tai kohtaavat esimerkiksi terveysongelmia tai taloudellisia vaikeuksia. Jumala ei tarkoittanut, että joutuisimme elämään tällaisisa olosuhteissa. Raamattu kertookin, että paremmat ajat ovat lähellä.

Jeesus sisällytti mallirukoukseensa seuraavat sanat: "Toteutukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa." (Matteus 6:10)

Mikä Jumalan tahto on maan suhteen? Ilmestys 21:4 lupaa: "Hän pyyhkii kaikki kyyneleet heidän silmistään. Kuolemaa ei enää ole, eikä surua, valitusta eikä tuskaa enää ole. Kaikki entinen on poissa." Ihmisillä on siis toivo elää ikuisesti maan päällä vailla kärsimyksiä.

Miten tällainen tulevaisuus tulisi toteutumaan? Saatte lisätietoa ottamalla yhteyttä minuun (yhteystiedot peitetty) tai tutustumalla verkkosivustoomme JW.ORG.

Lämpimin terveisin

(Nimi peitetty)
Jehovan todistajien lähettämät kirjeet eivät aina ole "henkilökohtaisia". Vartiotorni-seura ohjeistaa kirjeiden kirjoittamiseen. Vartiotornin verkkokirjastosta voi lukea, millaisia ohjeita todistuskirjeitä varten on julkaistu. Täällä on esitelty yksi mallikirje.
 


Lue lisää täältä.

  
   
 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity