Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia
Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoJehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

Verikysymys
      
 Kotimaa24: Jehovan todistajien erokäytäntö herättää kysymyksiä
10.05.2014 Johanneksen poika


Jehovan todistajien tiedottaminen alkaa muistuttaa yhä enemmän farssia. Kotimaa24:n tämän päiväinen juttu on siitä hyvä esimerkki. Vanhimmat puhuvat ristiin. Veikko Leinonenkin on eri mieltä itsensä kanssa. Hän on julkisuudessa usein kieltänyt karttamisjärjestelyn. Nyt hän kuitenkin sanoo Kotimaa24-sivuston haastattelussa mm. näin: "Eli oikeuskomitea ei kehota karttamaan, mutta Raamatun kohdasta voi seurata karttaminen." Leinosen mukaan toiminta on selvitetty Jehovan todistajien nettisivuilla.

Sillä lailla. Ei ole karttamista, mutta kuitenkin on. Leinonen antaa linkin Jehovan todistajien omille internet-sivuille, missä asia muka selitetään, mutta asia on ovelasti kirjoitettu niin, että lukija ei huomaa, mistä on todellisuudessa kyse. Selitys on kuin pujottelijan huippusuoritus. Kysymykset kierretään kuin pujottelukepit, vastataan asian vierestä, ja lukija ei saa todellista vastausta asiaan. Onneksi asia on korjattavissa.


Tästä voit lukea Kotimaa24:n jutun, ja sen jälkeen seuraa korjausosio.Kotimaa24:n sivuilla on lukijoiden kommentteja. Tässä on yksi kommentti, missä on oivallettu asioiden oikea tila:

Kotimaa24:n jutussa oli Jehovan todistajien virallisten internetsivujen linkki, mikä "muka" vastaa karttamiskysymykseen. Tuo sivu on malliesimerkki lukijoiden harhauttamisesta. Tällä sivulla on oikaistu vääristellyt tiedot.Alkuperäiset Kotimaa24:n internetsivut täällä. Tuon linkin kautta pääset seuraamaan yleisön kommentteja asiaan.Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZe  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity