Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia
Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* Uutisarkisto


 
Jehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

VerikysymysMuita aiheita:

        
 Pikku Myy Tampereen konventissa - lauantai
13.06.2015 Johanneksen poika


Pikku Myy kertoo omia kokemuksiaan Tampereen konventista, tällä kertaa lauantai-iltapäivän ohjelmasta.
Kuva: WikipediaKeskipäivällä konventissa kierrellessä silmään pisti puuttuva kirjallisuuspöytä. Oli vain pieni tiski missä esillä ohjelmat ja perjantaina julkaistu uusi kirjanen. Kahdelta tabletilta pyöri JW.ORG -sivustojen materiaalia. Lava oli pelkistetty, mutta viime vuoden tapaan isoa screeniä käytettiin paljon sekä väliajalla että ohjelmissa. Iltapäivän ensimmäisessä puhesarjassa oli vähän jokaiselle kohderyhmälle jotain. Odotettu lapsemme erotettiin -osio tuli puheessa "viisaat vanhemmat"

Se oli huomattavasti maltillisempi kuin jenkkiversio, mutta perusidea oli sama. "Kun tytär ilmoitti, että hänet erotetaan, kirjoitimme kirjeen, että otamme hänet iloiten vastaan, kun hän palaa. Koska kotona oli opetettu rakkaus Jehovaan, tytär alkoi melko pian tehdä katumukseen sopivia tekoja ja hänet otettiin takaisin. Voi sitä ilon päivää!" Tämä toki sai raikuvat aplodit.Loppupäivä olikin lastattu isojen kenkien kopinalla. Haaratoimistosta oli puhumassa Hannu Kankaanpää, Ari Hakkarainen ja loppupuheen piti Ropponen. Siihen tarkemmin lopussa...

Välissä oli kuunnelma, joka tuli screeniltä. Saimme" nauttia" hallintoelimen Steven Lettin ilmeistä ja Leinosen Veikon äänestä, jolla se oli dupattu. Kuunnelma käsitteli Matteuksen 21. ja 22. luvut, joista voimme oppia Jeesuksen kolmea tärkeää ominaisuutta, joita piti jäljitellä - rohkeus, mestarillinen opetustaito ja hellittämättömyys.

Loppupuheessa ilmoitettiin uudesta englanninkielisestä julkaisusta: "Jeesus - tie, totuus ja elämä". Tämä on tarkistettu painos "Suurin ihminen kirjasta" (vastaa nykyisiä opillisia kysymyksiä). Se on jo ladattavissa JW.ORG:n "uudet julkaisut" -sivuilta. Suomeksi se tulee joskus myöhemmin, kun nyt keskitytään "uudistetun raamatun käännöksen" tekemiseen eri kielille, myös suomeksi. Julkaisua ei siis ollut siellä saatavilla.

Kokonaiskuva oli melko maltillinen, rahakin mainittiin vain ohimennen; miten tämän konventin tukemiseen voi osallistua. Perinteisiä lahjalaatikkoja oli ja nykyäänhän lahjoittaminen käy kätevästi myös maksupäättellä.

Väkeä oli lauantaina vähän yli 4200.

Tulipahan käytyä!

- Pikku myy
 


Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity