Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoJehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

VerikysymysMuita aiheita:

  Historiaa - osa 19: Oman auton omistavan Betelin työntekijän kyydissä matkustavan on maksettava matkasta kilometrien mukaan
26.02.2016 Johanneksen poikaJoillakin Betelissä vapaaehtoistyössä olevilla voi olla käytössään oma henkilöauto. Heille haaratoimisto maksaa kilometrikorvausta oman auton käytöstä. Korvausta voi saada esimerkiksi matkoista seurakunnan kokouksiin, vanhinten kokouksiin, kenttäpalvelukseen ja paimennustyöhön. Myös kierroskonventtimatkoista voi saada korvausta. Mutta piirikonventtimatkoista korvausta ei makseta. Ei myöskään ostosmatkoista, vierailuista ystävien luona tai itse järjestetyistä esitelmämatkoista.

On luonnollista, että haaratoimisto pyrkii peittämään osan oman auton käyttökuluista maassa, missä auton omistaminen on hyvin kallista. Vuotuinen katto korvattaville kilometreille on 14000 kilometriä. Vuonna 2001 Betelin maksama kilometrikorvaus oli 1,20 mk/km.

Joskus beteliläisen oman auton kyydissä saattaa kulkea myös muita Jehovan todistajia. Haaratoimiston ohje on, että myös heidän tulee maksaa auton omistajalle kilometrien mukaan korvaus. Vuonna 2001 tuo korvausmäärä oli 0,20 mk/km.

 

 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity