Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisiaTutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoOikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

VerikysymysMitä Vartiotorniseuran päätoimistossa  tapahtuu?


 Vartiotorniseura julkaisi uuden kokoillan elokuvan DVD-levynä
28.06.2013 Johanneksen poika


Kesän 2013 piirikonventeissa julkaistiin englanninkielinen elokuva "Tuhlaajapoika palaa kotiin". DVD:n kesto on 1 tunti 34 minuuttia. Elokuvassa on suomenkielinen tekstitys.


    

Elokuvan juoni on "normaalin" ihmisen mielestä varmasti tavattoman lapsellinen. Pääosissa on 4-henkinen Jehovan todistaja -perhe, isä, äiti ja kaksi aikuista poikaa. Nuorempi poika (David Barker) on jo 21-vuotias, mutta häntä kohdellaan kotona kuin 12-vuotiasta pikku poikaa. Hänen elämänsä jokaista osa-aluetta kontrolloidaan kotona, vaikka kyseessä on aikuinen mies. 21-vuotiaalla miehellä ei ole minkäänlaista vapautta omassa elämässään. Kokoukset ja kenttäpalvelus pidetään luonnollisesti etusijalla, työnteko tapahtuu isän firmassa. Muuta elämää Davidilla ei sitten olekaan.

Isällä on pieni rakennusalan firma, missä pojat ovat töissä. Nuorempi poika saa työtarjouksen isosta yhtiöstä ja menee työhaastatteluun. Yllättäen hänet palkataan saman tien, vaikka hänellä ei ole minkäänlaista kokemusta siitä työstä minkä hän sai. Tästä alkaa monivaiheinen syyttely ja kuulustelu kotona, vaikka poika ei ole tehnyt mitään pahaa. Hän vain hankki itselleen työpaikan.

Myöhemmin David muutti pois kotoa, koska ei kestänyt jatkuvaa vahtimista, ja kun hänen uudesta asunnostaan oli lyhyempi työmatka. Siitä tietysti myös moitittiin aikuista miestä.

Tässä yhteydessä ei paljasteta juonesta enempää, mutta nämä seuraavat kuvakaappaukset kertovat paljon.Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu