Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisiaTutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoOikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

VerikysymysMitä Vartiotorniseuran päätoimistossa  tapahtuu?


 Pienille lapsille luvassa painajaisia maailmanlaajuisesti
13.08.2013 Johanneksen poika


Kaupallisissa elokuvissa on ikärajat, joiden tarkoituksena on suojella nuoria lapsia esim. seksiltä, väkivallalta ja yliluonnolliselta kauhulta. Vartiotorniseura ei ole nähnyt tarpeelliseksi tällaista menettelya sen oman materiaalin suhteen. Niinpä maailmassa on kymmeniätuhansia tai satojatuhansia Jehovan todistajia, jotka ovat altistuneet liian nuorina haitalliselle materiaalille kymmenillä eri kielillä yli 200 maassa. Tätä tapahtuu sekä kokouksissa että konventeissa. Lisäksi monet Vartiotorniseuran lapsillekin suunnatut kirjat ja muut dokumentit sisältävät arveluttavaa materiaalia, mitkä oikeastaan pitäisi varustaa ikärajamerkinnöillä.

Kuten tunnettua, Raamattu sisältää paljon raakuuksia ja pelottavia kertomuksia. Onko todella tarpeen esittää niitä aivan nuorille lapsille? Eikö myöhemminkin ehtisi, kun nämä lapset ovat jo lähellä aikuisuutta? Elokuvateattereihin ei edes päästetä sisään pieniä lapsia katsomaan tappamista ja raakuuksia. Jos "maailmalliset" ihmiset näkevät vaaran haitallisessa materiaalissa, miten sitä eivät näe "hengellisessä paratiisissa" elävät hallintoelimen jäsenet, jotka ohjaavat ja valvovat Vartiotorniseuran materiaalin maailmanlaajuista jakelua?

Vartiotorniseuran virallisilla verkkosivuilla on sarjakuvamuotoon laadittu kertomus Sodoman ja Gomorran tuhosta. Tuota sarjakuvaa kehotetaan lukemaan näin:

Lukekaa kuvitettuja Raamatun kertomuksia verkossa tai ladatkaa ne PDF-tiedostoina ja antakaa tapahtumien herätä eloon. Vastatkaa sitten yhdessä perheenä lopussa esitettyihin kysymyksiin ja pohtikaa, mitä hyödyllistä kertomuksesta voidaan oppia.

Tein työtä käskettyä, latasin PDF-tiedoston ja annoin tapahtuman herätä eloon. Jaan tämän kertomuksen uutissivuilla, koska haluan yleisön arvioivan, onko esim. tällaisen joukkotuhon katseleminen sopivaa iltalukemista pienille lapsille. Entä jos uni ei tule seuraavana yönä? Tai sitä seuraavana? Pitääkö laittaa valo palamaan yön ajaksi?...Lue koko Lootin sarjakuvatarina tästä.Alkuperäinen Vartiotorniseuran internetsivu täällä.Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu