Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


Tutustu myös näihin sivuihin:

Johanneksen pojan kotisivut

* Etusivu
* Hakusivu
* Oppikysymykset
* Uutiset
* UutisarkistoJehovan todistajien lapset

Oikeuskomiteat

Karttaminen

Henkilötietolaki

Miten Vartiotorniseura kerää rahaa?

Vuosi 1975, ennustelu

VerikysymysMuita aiheita:

  Hallintoelimen jäsen Stephen Lett puhuu mielellään rahasta
08.01.2016 Johanneksen poika


  
Kuvakaappaukset: JW Broadcasting

JW Broadcasting tarjosi tammikuun 2016 kuukausiohjelmassa taas Stephen Lettin ylisuuria eleitä, kasvojen kummallista vääntelemistä ja luonnotonta puheen painotusta. Nämä puheen ominaisuudet sopisivat paremmin suurille stadioneille, mutta eivät television lähikuviin. Mutta tämä ei ole tämän uutisen varsinainen aihe.

Yhtenä aiheena tunnin mittaisessa kuukausivideossa näyttää olevan taas kerran raha, ja se toistuu pitkin ohjelmaa. Ohjelman teema on "Vilpitön kiitos on aina paikallaan!"Toukokuussa 2015 Lett oli vedonnut voimakkaasti sen puolesta, että Jehovan todistajat ymmärtäisivät lahjoittaa enemmän järjestön hyväksi.Oliko tämä vetoomus vaikuttanut? Kyllä oli. Stephen Lett kertoi, että heti seuraavina kuukausina oli saatu enemmän lahjoituksia.JW.ORG on ottanut tavakseen saada lisää lahjoituksia vetoamalla tunteisiin. Yksi hyvä keino on käyttää lapsia ja nuoria sellaisina esimerkkeinä, mitä aikuisten tulisi jäljitellä.Stephen Lett kertoo 13-vuotiaasta korealaisesta tytöstä, joka oli lähettänyt Vartiotorniseuralle lahjoituksen ja sen mukana kirjeen.

Toisena esimerkkinä on viisihenkinen perhe, jonka äiti kertoo keskimmäisen poikansa uhrauksesta. Poika haluaa myydä lehmän, jotta perheen isä voi ostaa lentolipun ja mennä vapaaehtoistyöhön päätoimistoa rakentamaan.

Perheen äiti jatkaa kertomustaan. "Heti kun hän kuuli, että isää oli pyydetty lähtemään ensi kuussa Warwickiin, hän sanoi myyvänsä lehmän, jotta isä saisi ostettua lentolipun. Olemme innoissamme tilaisuudesta palvella Jehovaa tällä tavoin, sillä meistä tuntuu, että tuo rakennus on olemassa uuden järjestelmän puolellakin. On mahtavaa olla osa jotain niin erityistä. Olemme innoissamme ja valmiina. Meillä on lehmä myynnissä!"

Stephen Lett vertaa muinaisten israelilaisten anteliaisuutta siihen, mitä nyt tapahtuu Jehovan kansan yhteydessä.

Stephen Lett: "Toukokuun ohjelmassa mainitsimme israelilaisten anteliaisuuden erämaassa, kun heitä pyydettiin antamaan lahjoituksia. Olivatko israelilaiset arvostavampia ja alttiimpia kuin me nykyään? Eivät! Israelilaisten ja meidän päivien välillä on kuitenkin sellainen ero, että heillä oli vain yksi rakennusprojekti. Mutta kuten tiedätte, meillä on tuhansia projekteja, joita täytyy tukea."Stephen Lett kertoo, mitä kaikkea suurilla lahjoituksilla on saatu aikaan viime kuukausina.

Ilmeisesti Jehovan todistajat eivät sittenkään ole lahjoittaneet riittävästi, koska esimerkiksi haaratoimistoista vähennetään henkilökuntaa reippaasti. Osa Betelin asukkaista joutuu lähtemään ja sopeutumaan normaaliin maailmaan.

Kun näitä kahta Stephen Lettin juontamaa JW Broadcasting -ohjelmaa seuraa (toukokuu 2015 ja tammikuu 2016), tulee pakostakin mieleen, että ei ehkä mene enää kauaa, kun ohjelmaan lisätään näkyviin tilinumerot, joihin voi lahjoittaa helposti katsoessaan ohjelmaa.

Loppukevennyksenä voidaan mainita uutinen eräältä saarelta. Jehovan todistajat tarvitsivat paljon hiekkaa valtakunnansalin rakentamiseen, mutta kukaan ei heille sitä myynyt. Niinpä kesken rakennustöiden saarta uhkasi taifuuni. Rakennustyöt keskeytettiin. Taifuuni kuitenkin kääntyi, eikä aiheuttanut tuhoa saarella. Mutta se toi paljon hiekkaa, mitä voitiin käyttää valtakunnansalin rakentamiseen.  
Katso JW Broadcasting -sivuston tammikuun 2016 video täältä.


 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity