Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia

Johanneksen poika - Uutisia Jehovan todistajista ja Vartiotorniseurasta
 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset
 
Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG ja Google Earth
 Mark Sanderson puhui vuosikokouksessa Venäjästä ja vainoista
11.02.2019 Johanneksen poika
Vuoden 2018 syksyllä pidetyssä Jehovan todistajien vuosikokouksessa hallintoelimen jäsen Anthony Morris paljasti, että Venäjä on nyt "pohjoisen kuningas". Puhesarjan seuraavassa osassa käsiteltiin pohjoisen kuninkaan lisäksi myös vainoja ja niihin valmistautumista. Se, mitä Venäjällä nyt tapahtuu, voi laajeta muihinkin maihin.

Hallintoelimen jäsen Mark Sanderson puhui aiheesta Oletko valmis? Hän sanoi puheensa alussa, että pohjoisen ja etelän kuninkaat ovat "ryhtyneet iskemään yhteen". Ne iskevät Sandersonin mukaan yhteen mm. kauppasodissa ja kybervakoilussa. Lisäksi hän mainitsee Venäjän suorittaman Krimin haltuunoton osana tätä "iskemistä". Sanderson sanoi, että elämme aikaa, jolloin Danielin profetian 11. luvun ennustus täyttyy.

Sanderson luki Danielin 11. luvun jakeen 41.


Kuvakaappaukset: JW Broadcasting

Sanderson sanoi, että hallintoelin on jo kauan uskonut, että "Kaunis maa" tarkoittaa Jehovan kansan hengellistä toiminta-aluetta.Sanderson kertoi:

Venäjän korkein oikeus lakkautti kaikki Venäjällä toimivat Jehovan todistajien lailliset yhdistykset ja takavarikoi niiden omaisuuden. 25. toukokuuta 2017 Dennis Christensenistä tuli ensimmäinen veli, joka pidätettiin kiellon asettamisen jälkeen. Hän on ollut siitä asti pidätettynä. 17. heinäkuuta 2017 korkein oikeus hylkäsi kieltoa koskevan valituksemme. 14. joulukuuta 2017 viranomaiset murtautuivat Pietarissa sijaitsevaan konventtisaliin ja valtasivat kiinteistön. Oikeustoimet satojen valtakunnansalien haltuun ottamiseksi on aloitettu. Haaratoimiston omaisuus on nyt virallisesti rekisteröity Venäjän federaation nimiin. 20. joulukuuta 2017 Leningradin aluetuomioistuin piti voimassa aiemman päätöksen, joka julisti Pyhän Raamatun Uuden maailman käännöksen "ekstremistiseksi".

Sitten Sanderson totesi vielä: Eikä tämä tähän lopu. Hän pyysi katsomaan näitä kuvia:Sanderson huomautti, että Jehovan todistajien järjestö ei ole milloinkaan kokenut vastaavaa. Jehovan todistajien työtä ei ole koskaan kielletty maassa, jossa on 175000 todistajaa. Mikään valtio ei ole aiemmin ottanut haltuun näin suurta haaratoimistoa ja maan kaikkia valtakunnansaleja tai julistanut Uuden maailman käännöstä ekstremistiseksi. Kaikkien näiden tapahtumien perusteella hallintoelin uskoo, että Venäjän ja sen liittolaisten toimet liittyvät pohjoisen kuningasta ja Kaunista maata koskevan ennustuksen täyttymiseen.

Sanderson sanoi sitten, että on realistista odottaa, että Venäjä ja sen liittolaiset jatkavat Jumalan kansan vainoamista ja vainoaminen leviää myös muihin maihin. Esimerkkinä vainon leviämisestä hän mainitsi Donetskin kansantasavallan, joka on irtautunut Ukrainasta. Se julisti Jehovan todistajat ekstremistiseksi järjestöksi.

Sanderson vakavoitui ja esitti kysymyksen: Onko Magogin maan Gogin hyökkäys alkanut? Hän ei vastannut tähän kysymykseen. Sen sijaan hän esitti puheen teemaan liittyvän kysymyksen: Oletko valmis?Sanderson sanoi, että kun vainoaminen alkaa, haluamme tietysti olla valmiit. Kun vastustus tai vaino alkaa samassa mitassa kuin Venäjällä, muutamiin asioihin täytyy olla valmistautunut. Hän antoi neljä neuvoa.Sanderson pyysi valitsemaan turvallisen paikan, johon voi piilottaa Raamatun ja muita Jehovan todistajien julkaisuja, joko painettuja tai sähköisiä. Jos Jehovan todistaja elää maassa, jossa työ on kielletty, hänen ei tule Sandersonin mukaan jättää julkaisuja paikkoihin, joista ne olisi helppo löytää ja viedä.
   


Katso video Mark Sandersonin puheesta kokonaan JW Broadcastingista.


 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity