Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia

Johanneksen poika - Uutisia Jehovan todistajista ja Vartiotorniseurasta
 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset
 
Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG ja Google Earth
 Vartiotorniseura haastoi Facebookin ja Mark Zuckerbergin oikeuteen
27.02.2019 Maaria
Vartiotorniseura yrittää selvästi kiristää otettaan ihmisistä, jotka jakavat tietoja Jehovan todistajista sosiaalisessa mediassa. Monet sosiaalisessa mediassa jo tunnetuiksi käyneistä hahmoista ovat kertoneet uhkauskirjeistä, joita he ovat saaneet jaettuaan Jehovan todistajien materiaalia. Tämähän on sikäli outoa, että tätä samaa materiaalia on saatavilla heidän omilla sivuillaan vapaasti, he jakavat sitä ilmaiseksi ovilla ja kärryillä ja kannustavat jäseniään levittämään sitä, mutta sosiaalisessa mediassa sitä ei saa jakaa. Toki myös heidän salaista materiaaliaan on paljastettu. Materiaalia, josta edes monella yksittäisellä Jehovan todistajalla ei ole tietoa, kuten tämä Beteliin töihin meneville tarkoitettu hulvaton “Pillowgate”-video.
 
Vartiotorniseura on nyt haastanut itsensä Facebookin oikeuteen. Henkilö nimeltä Jose Antonio Gutierres Garcia on jakanut Facebookissa satoja todistajiin liittyviä kuvia, videoita ja linkkejä. Vartiotorniseura haluaa tunnistaa henkilön identiteetin ja vaatii Facebookia ilmiantamaan hänet haasteessaan, joka on päivätty 12.10.2018. Outoa, sillä Jose Antonio Gutierres Garcian sivusto vaikuttaa esittävän Jehovan todistajat erittäin positiivisesti. Facebook ei kuitenkaan syystä tai toisesta ole ilmiantanut häntä, joten 24.1.2019 Vartiotorniseura vaati tuomaria määräämään Facebookille päivittäisen sakon siihen asti, kunnes se toimii.

Vartiotorniseuran lakijuttuja seuranneet muistavat heti, miten Vartiotorniseuralle itselleen määrättiin päivittäinen sakko, kun se ei suostunut paljastamaan lasten seksuaalisia hyväksikäyttäjiä koskevia arkistojaan. Ironista, että Vartiotorniseura vaikuttaa keksineen siitä hyvän aseen Facebookia vastaan. Saa nähdä miten juttu päättyy.

Facebookin lisäksi Vartiotorniseura on haastanut oikeuteen mm. Redditin, Googlen/YouTuben, Microsoft One Driven, Go Daddyn, Instagramin, Sound Cloudin, Digital Oceanin ja Scribdin.

Ei voi kuin ihmetellä, miten paljon Vartiotorniseura käyttää jäseniltään saamiaan lahjoitusvaroja oikeudenkäynteihin, jotka tuntuvat suhteellisen turhilta. Jos Jumala on puolellasi, kuka voi kestää sinua vastaan, he sanovat. Kuitenkin Vartiotorniseuran nostamat oikeusjutut ovat lisääntyneet selvästi vuodesta 2017 alkaen. Näin he tavallaan tunnustavat entisten jäsenien toiminnan sosiaalisessa mediassa erittäin haitalliseksi. Miksi muuten vaivautua ja käyttää huimia määriä rahaa?

Kevin McFreen “Dubtown” -sarja raivostutti Vartiotorniseuran paljastettuaan JW Broadcasting lähetyksen ennen kuin Vartiotorniseura itse ehti julkaista sen. Oikeuden dokumentit paljastavat Vartiotorniseuran väitteen, että sivusta on aiheuttanut heille ”peruuttamatonta vahinkoa”.


Vartiotorniseuran toiminta muistuttaa noitavainoa. He haluavat kontrolloida heitä koskevaa tietoa. Ikävä kyllä nykymaailmassa se alkaa olla aika toivoton tavoite. Enää ihmisiä ei voi hallita niin kuin ennen nettiaikaa pystyttiin.

Toistaiseksi vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei se ole saanut kiinni yhtään todellista asiakirjojen lähdettä, vuotajia, joiden täytyy olla heidän omassa keskuudessaan. Kaikki tähänastiset haasteet on nimittäin tehty sosiaalisen median alustoille tai henkilöille, jotka julkaisevat jonkun toisen vuotamaa materiaalia.
 


Vartiotorniseuran lähettämä uhkauskirje eräälle Redditin käyttäjälle.

Uutinen englanniksi JWSurveyn sivuilla.

Oikeudelle 21.2.2019 toimitetut dokumentit:


Osta Lloyd Evansin kirja Amazon-nettikaupasta.

 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity