Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia

Johanneksen poika - Uutisia Jehovan todistajista ja Vartiotorniseurasta
 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset
 
Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG ja Google Earth
 Mauttomuuden raja on ylitetty: JW.ORG:ssa on lapsille uusi askartelutehtävä - oma säästöpossu lahjoituksia varten
30.05.2019 Johanneksen poikaKuvat: JW.ORG

Jehovan todistajat ovat itsevarmasti uhonneet:

"Me uskomme, että JEHOVA tukee ’Siionin Vartiotornia’, ja koska näin on, niin se ei milloinkaan kerjää eikä pyydä ihmisiltä avustusta."

Tuo lausunto on kuitenkin osoittautunut virheelliseksi kymmeniä kertoja. Sen voi jokainen tarkastaa selaamalla esimerkiksi Vartiotornin Verkkokirjastoa, jossa on Vartiotorniseuran kirjallisuutta luettavissa kymmeniltä vuosilta.

Jos Järjestö pyytää lahjoituksia aikuisilta ihmisiltä, sen vielä ymmärtää, mutta kun lapsiakin vaaditaan lahjoittamaan omia pikku säästöjään ja taskurahojaan, se menee mauttomuuden puolelle, varsinkin, kun Jehovan todistajien järjestön rahaliikenne on suurelle yleisölle salaista. Niinpä lapsi ei voi tietää, mihin hänen lahjoittamansa kolikot lopulta päätyvät. Menevätkö ne pedofiilioikeudenkäynteihin vai hallintoelimen alkoholiostoihin?

Toukokuussa 2015 Jehovan todistajien järjestö halusi viedä lasten jäätelörahat, kun se opasti lapsia videon avulla.

Toukokuussa 2019 Jehovan todistajien järjestö halusi lasten säästöpossujen sisällön.Nyt toukokuun lopussa 2019 lapsia ohjeistetaan askartelemaan oma lahjalaatikko, oma säästöpossu. Jehovan todistajien virallisille internetsivuille on tullut askartelutehtävä.

Sivulta voi ladata omalle tietokoneelle valmiin kuvan, jonka voi liimata johonkin purkkiin, ja näin syntyy lahjalaatikko (säästöpossu), johon kertyneet varat viedään valtakunnansalin lahjalaatikkoon.

Ladattavassa pdf-dokumentissa on teksti:

Auta toisia

Vanhemmat, lukekaa lastenne kanssa Matteuksen 8:3 ja keskustelkaa siitä yhdessä.

Voimme jäljitellä Jeesusta, joka paransi spitaalisen miehen, ja auttaa apua tarvitsevia. Yksi tapa on antaa lahjoituksia maailmanlaajuiseen työhön. Vanhemmat, katsokaa lastenne kanssa video Auta toisia. Tehkää sitten perheen yhteinen säästöpossu lahjoituksia varten.

Ohjeet:
  1. Valitkaa sopiva purkki.
  2. Leikatkaa alla oleva kuva.
  3. Liimatkaa kuva purkkiin.
  4. Laittakaa purkkiin rahaa.
  5. Viekää keräämänne rahat kuun lopussa valtakunnansalille maailmanlaajuisen työn tukemiseen tarkoitettuun lahjalaatikkoon.
 


Voit katsoa askartelutehtävän isompana täältä.

Tämä on kyllä mauttomuuden huippu ja pohjanoteeraus.

Kyllä Vartiotorniseura on ennenkin halunnut lasten rahoja, mutta ei ehkä näin suoraan ja käskemällä. "Laittakaa purkkiin rahaa." "Viekää keräämänne rahat valtakunnansalille". Tässä ei ole kyse enää pyynnöstä vaan käskystä. "Laittakaa", "Viekää".

Yksi esimerkki siitä, että lapsiltakin pyydetään lahjoituksia, löytyy vuoden 2009 marraskuun Vartiotornista. Siinä kerrotan 9-vuotiaasta tytöstä, joka lahjoitti Vartiotorniseuralle rahaa.
 


Lue nämä jutut:
Lue lisää Jehovan todistajien rahankeräyksistä täältä.
 

 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity