Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia

Johanneksen poika - Uutisia Jehovan todistajista ja Vartiotorniseurasta
 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset
 
Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG ja Google Earth
 Australiassa yksi suuri aluekonventti peruttiin ja pilkottiin pieniin osiin
04.08.2019 Maaria ja Johanneksen poikaKim Mikey -YouTube-kanavalla kerrotaan, että Jehovan todistajien suurten aluekonventtien ongelmat jatkuvat. Aikaisemmin oli tullut tietoon useiden suurten konventtien peruuttamisia USA:ssa ja Kanadassa. Nyt on vuorossa Australia.

Brisbanessa Queenslandissa oli tarkoitus järjestää iso konventti vuokratuissa tiloissa. Mutta jostain syystä se peruttiin. Syytä ei ole kerrottu julkisuuteen.


 
Konventtiin oli tulossa noin 10000 osallistujaa. Australian Jehovan todistajat ovat ratkaisseet ongelman pilkkomalla tuon peruutetun konventin neljääntoista osaan. Konventit järjestetään Jehovan todistajien omassa konventtisalissa, joka on sen verran pieni, että sinne ei kerralla mahdu 10000 ihmistä. Jakamalla tuon osallistujamäärän pienempiin osiin, keskimäärin yhteen konventtiin on näin ollen tulossa vähän yli 700 julistajaa. Konventtisalit on yleensä suunniteltu tuon kaltaisille osallistujamäärille.

Aluekonventin ohjelmansuorittajat on yleensä valittu aikaisin. Heillä on ollut runsaasti aikaa valmistaa ja harjoitella puheet ja muut ohjelmajaksot. Jaetaanko nuo ohjelmat nyt niin, että valitaan lisää 13 puhujaa jokaiseen ohjelmajaksoon vai pitävätkö ennalta valitut vanhimmat saman puheen peräkkäisissä konventeissa neljääntoista kertaan? Se jää nähtäväksi.

YouTube-videolla kerrotaan myös sellaisesta mahdollisuudesta, että median edustajat tulevat yllättäen konventtiin tekemään juttuja. Miten silloin pitää konventin henkilökunnan toimia?

Yleisönpalvelijoille on annettu ohjeet, että jos toimittajalla näyttää olevan negatiivinen asenne Jehovan todistajiin, hänelle pitää kertoa, että konventti on tarkoitettu vain kutsutuille. Jos toimittajan näkökanta on positiivinen Jehovan todistajiin, hänelle voidaan järjestää tapaaminen konventin tiedottajan kanssa.

Jos hankala toimittaja ei suostu lähtemään pois, yleisönpalvelijoiden tulee pysyä rauhallisina ja kertoa, että esittelykierrosta ei nyt pystytä järjestämään. Yleisönpalvelijan tulee myös sanoa toimittajalle, että hänellä ei ole valtaa eikä osaamista kysymyksiin vastaamiseen. Yleisönpalvelijan pitää olla asiassa tarkkana, koska toimittaja voi nauhoittaa tilanteen.

Tässä kohtaa Jehovan todistajien laatima ohje on suoraa valehtelemista. Nimittäin Jehovan todistajien virallisilla nettisivuilla kerrotaan ihan selvästi, että konventteihin kaikki ovat tervetulleita ja sinne on vapaa pääsy. Ohjeissa sanottiin, että "konventti on tarkoitettu vain kutsutuille". Se ei pidä paikkaansa. Se on "teokraattista sodankäyntiä". Se on valehtelemista. 


Katso YouTube-video täältä.


 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity