Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia

Johanneksen poika - Uutisia Jehovan todistajista ja Vartiotorniseurasta
 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset
 
Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG ja Google Earth
 Koordinaattorien komitean raportti 2018
25.08.2019 Maaria


Jehovan todistajat ovat julkaisseet hämmentävän videon nettisivuillaan. Se kertoo uuden tietojärjestelmän käyttöönotosta, mutta siinä samalla paljastetaan mielenkiintoista tietoa järjestön kiinteistöjen myynnistä. Onko pelkkä vahinko, vai onko joku halunnut tahallaan vuotaa tämän?

Ensimmäisenä videossa pistää silmään animaatio, jossa yllättäen isä käy töissä ja äiti on lasten kanssa kotona. Missä todellisuudessa tämä porukka elää? 50-luvun USA:ssa?


Kuvakaappaukset: JW Broadcasting

Tässä vähän tietoja, joita järjestö kerää, oletettavastikin vain osa siitä. Toivottavasti ei oikean henkilön tiedot:Ja seuraavassa, miten dataa käsitellään. Hakuehtojen perusteella saadaan mikä vain tieto sekunneissa ruudulle. Voi vain kuvitella, miten isoveli valvoo koko ajan enemmän ja enemmän yksittäisiä ihmisiä heidän itse sitä tajuamatta. Hehän ovat antaneet luvan omien tietojensa käsittelyyn juuri ymmärtämättä, mihin sitä käytetään. Moni tulee todennäköisesti katumaan tuota allekirjoitusta tulevaisuudessa.


Katso kuva isompana tästä.


Katso kuva isompana tästä.

Seurakuntien määrää tarkastellessa vaikuttaa siltä, että siihen on otettu mukaan vain englanninkieliset seurakunnat. Muuten luvut eivät täsmää.


Katso kuva isompana tästä.

Tässä yksi huvittavimmista otoksista. Järjestö joka julistaa Harmagedonin olevan aivan ovella, joka sanojensa mukaan elää viimeisten päivien viimeisiä päiviä, tekee suunnitelmia vuoden 2035 yli. Toki suunnitelmia kannattaa tehdä, mutta silti hauska kuriositeetti.


Katso kuva isompana tästä.

Seuraava kalvo on ehkä kaikkein mielenkiintoisin. Siinä esitetään myytyjen ja myynnissä olevien kiinteistöjen, asuntojen ja tonttien määriä. Toki, emmehän voi olla varmoja, onko luvut oikeita vai onko niitä vaihdettu videota varten. Toisaalta, jos ne olisi keksittyjä, olisi ehkä kannattanut vaihtaa luvut järjestölle edullisemmiksi. Kaiken kaikkiaan tuntuu oudolta, että ne näytettiin kaikelle kansalle.

Vasemmalla on määrät, jotka ovat myynnissä 4308. Ostolistalla vain 778, joista suurin osa Filippiineillä ja Kongossa. Miten siis enää menee läpi se ”valtava kasvu”? Eihän tämä ole kasvua, vaan valtava pudotus! Aiemmin vahvan kasvun maassa, Brasiliassa, olisi myynnissä 850 kohdetta. USA:ssa myynnissä 516 ja ostoslistalla 36. Meitä kiinnostavan Suomen haaratoimiston alueella olisi myynnissä 299 kohdetta! Nähtäväksi jää, mitä tapahtuu eli voiko tämä oikeasti olla totta.

Pahat kielet ihmettelevät (Kim & Mikey) miksi investoidaan juuri Filippiineille. Ei kai siellä vain ole tiedossa hyvää tuottoa investoinnelle?

Video on ilmeisesti tehty vuoden 2018 lopulla eli palvelusvuoden 2019 alussa. Siksi esimerkiksi vuonna 2019 myytyjen määrä on vielä niin alhainen ja myynnissä olevien korkea. Olisipa kiva nähdä tämän hetken päivitys lukuihin.


Katso kuva isompana tästä.

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä. Jälleen kerran se, joka kokee uuden järjestelmän käytön hankalaksi, on tietysti iäkäs nainen. Miksi stereotypioita pitää vahvistaa? Ai niin, tuossa järjestössähän naiset ovat muutenkin toisen luokan kansalaisia, joille ei voi uskoa tärkeitä asioita. Ihme sinänsä, että naisia yleensä on näinkin haastavissa paikoissa kuin järjestelmän kehityksessä. Ehkä sekin on jo edistystä.


  


Katso video JW Broadcasting -kanavalta.

Lue myös samaan aihepiiriin liittyvä kirjoitus Tienraivaaja-blogista.


 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity