Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset
 
Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG paitsi ylin kärrykuva, joka on lähetetty sivulle.
 Rakkaus ei koskaan karta
25.11.2019 Tony ja Johanneksen poika
Melbournessa oli äskettäin iso kansainvälinen konventti, samalla "Rakkaus ei koskaan häviä" -teemalla kuin muuallakin tänä vuonna. Konventin liepeille järjestettiin mielenosoitus teemalla "Rakkaus ei koskaan karta". Mielenosoitus oli rauhanomainen, eikä tarkoituksena ollut tehdä mitään sen provokatiivisempaa kuin osoittaa järjestön karttamispolitiikan rakkaudettomuus.

Joku rohkea Jehovan todistaja tuli mielenosoittajien juttusille ja kertoi ajaneensa pitkän matkan konventtiin. Jehovan todistaja kertoi olevansa surullinen siitä, että uskonto on aiheuttanut ihmisille kärsimystä. Todistajalla ja mielenosoittajilla oli mukava pitkä keskustelu, jonka aikana todistaja tarjoutui ostamaan kaikille kahvit (maksoi noin sata dollaria).

Mitä tästä henkilöstä voisi sanoa? Itselle tulee mieleen sanat rohkea, ennakkoluuloton, rakkaudellinen. Ehkäpä jotain juuri sellaista, mitä uskovan voisi ajatella Jeesuksen tehneen samassa tilanteessa?

Keskustelun päätteeksi todistaja lähti tietenkin konventtialueelle. Vain huomatakseen, että tämän kutsu oli peruttu ja häntä ei päästettäisi enää konventtiin. Kaikki tämä vain siksi, että henkilö oli ystävällinen entisille todistajille.

Love never fails?

Mielenosoituksesta on tehty video, josta on otettu seuraavat kuvakaappaukset:
  


Lähde: Reddit

Katso mielenosoituksesta kuvattu video YouTubesta. 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity