Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset


Kuva ja teksti: Lastenkirja Opimme suurelta opettajalta
 
Lisää linkkejä

Sivupalkin kuvat: JW.ORG paitsi nämä:
  • Hakamäen ja Palosen kuvat, jotka on otettu konventtivideoista
  • Ylin kärrykuva, jonka on ottanut Terho Miettinen Espanjasta
 Jehovan todistajien nettisivuilla pelottelukampanja
20.03.2020 Johanneksen poikaJehovan todistajat ovat aina käyttäneet hyväkseen kaikki maailmalla esiintyneet sodat, onnettomuudet ja sairaudet saarnaamisessaan. Aina ne ovat olleet merkkejä ihan pian tulevasta Harmageddonin sodasta, jota seuraa paratiisin kaltaiset olosuhteet.

Vuonna 1914 alkaneen ensimmäisen maailmansodan tuli huipentua Harmageddoniin. Ei huipentunut. Vuonna 1939 alkaneen toisen maailmansodan tuli huipentua Harmageddoniin. Ei huipentunut.

Nyt kun koronavirus on pysäyttänyt melkein koko maailman, Jehovan todistajat käyttävät tätä taas hyväkseen markkinoidakseen paratiisia maailman ihmisille. Ihan pian Harmageddon tulee, ja sen jälkeen paratiisi, kuten on jo yli sata vuotta luvattu. Kokouksissa puhutaan, että olemme aivan lopun ajan lopussa. Ja Jehovan todistajat uskovat - ja pelkäävät, mitä kaikkea tämä tuo tullessaan. Selviytymisreppua pakataan ja kauhistellen odotetaan, milloin se tulee todelliseen käyttöön. Mihin Jehovan todistajat niiden reppujen kanssa pakenevat? Onko heillä osoite tiedossa? Valtakunnansalit on suljettu koronaviruksen takia, joten sinne ei ole menemistä.

Jehovan todistajien viralliset nettisivut osoittavat, kuinka nyt lyödään isoa rumpua Harmageddonin alkamiseksi. Sivulla on useita kuvia, jotka kertovat lopusta, jonka ihmiskunta kohtaa aivan lähitulevaisuudessa.

Tämä kuva iskee tajuntaan, kun avaa sivun JW.ORG. Ainakin tänään, 20.03.2020.


Kuvat: JW.ORG (20.03.2020) katso kuva isona tästä

Jos tuossa klikkaa linkkiä Aiheesta lisää, päätyy Vartiotornin sivuille lehden numeroon 3/2017. Kuvassa on neljä ratsastajaa. Ja vähän myöhemmin teksti, jossa kerrotaan tuhkanharmaan hevosen ratsastajasta. Se kuvaa Vartiotornin tulkinnan mukaan epidemioista ja muista syistä johtuvaa kuolemaa. Juuri nyt tämä on Jehovan todistajien mielestä ajankohtainen aihe, kun maailmalla on levinnyt koronaviruksen aiheuttama maailmanlaajuinen pandemia.
 
Lehdessä on lohdutusta pelkääville ja ahdistuneille. Parempaa on Vartiotornin mukaan tulossa, kuten tämä kuva kertoo:Jos etusivulla klikkaa linkkiä Mikä on merkkinä "viimeisistä päivistä" eli "lopun ajasta"? päätyy uhkakuvasivulle, josta ei onnettomuuksia puutu. Luonnollisesti siellä on mukana myös ennustus "ruttotaudeista" eli laajalle levinneistä "hirvittävistä sairauksista". Ja se soveltuu nyt tietysti koronavirukseen.Lainaus:

Raamatussa kerrotaan, millaiset tapahtumat ja olosuhteet olisivat tunnusomaisia nykyisen ”asiainjärjestelmän päättymiselle” eli ”tämän maailman lopulle” (Matteus 24:3; Kirkkoraamattu 1992). Raamattu kutsuu tätä aikakautta ”viimeisiksi päiviksi” ja ”lopun ajaksi” (2. Timoteukselle 3:1; Daniel 8:19; KR-1992). Seuraavassa on joitakin huomattavia piirteitä ennustuksista, jotka koskevat viimeisiä päiviä eli lopun aikaa:

Laajamittaisia sotia (Matteus 24:7; Ilmestys 6:4).

Nälänhätää (Matteus 24:7; Ilmestys 6:5, 6).

Suuria maanjäristyksiä (Luukas 21:11).

Ruttotauteja eli laajalle leviäviä ”hirvittäviä sairauksia” (Luukas 21:11; Contemporary English Version).

Lisääntyvää rikollisuutta (Matteus 24:12).

Ihmiset turmelevat maata (Ilmestys 11:18).

Jne.

Etusivulla on linkki Suojele itseäsi tartuntataudeilta. Se vie Herätkää! -lehden numeroon 6/2016. Sivulla esitellään monia uhkakuvia ja myös hyviä ohjeita välttää sairastuminen. Sivulla kerrotaan myös ebolaviruksen aiheuttamasta epidemiasta vuonna 2014.


 

 
Onko oikein, että toistasataa vuotta hoetaan "Harmageddon" aina, kun maailmassa tapahtuu jotain ikävää? Onko tervettä, että ihmisiä pelotellaan aina jollain Jumalan kostolla, kun jokin sota syttyy, maanjäristys saa aikaan tuhoa tai epidemia sairastuttaa ja tappaa ihmisiä? Monet herkät ihmiset, myös monet Jehovan todistajat, saavat turhaa stressiä ja ahdistusta. Nekin voivat sairastuttaa ja pahimmillaan tappaa.

Kun aina huudetaan "susi", vaikka susi ei ole tulossa, huuto menettää uskottavuutensa. Jos sitten joskus susi olisikin tulossa, kukaan ei enää usko, kun huudetaan "susi tulee".

Lue, mitä Wikipedia kertoo sadusta Poika ja susi.

  

 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity