Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset


Kuva ja teksti: Lastenkirja Opimme suurelta opettajalta
 
Lisää linkkejä

Sivupalkin kuvat: JW.ORG paitsi nämä:
  • Hakamäen ja Palosen kuvat, jotka on otettu konventtivideoista
  • Ylin kärrykuva, jonka on ottanut Terho Miettinen Espanjasta
 Maailmanlopun meininki
23.03.2020 Johanneksen poikaKuva: Vartiotorni 01.03.2011

Harold V. Mouritz julisti vuonna 1972, että "me emme ainoastaan elä lopun aikaa vaan me elämme lopun lopun aikaa, joka on niin lähellä että on vaikea tajuta sitä".

Vaikea sitä on tajuta jälkeen päinkin, koska mitään ei tapahtunut, vaikka Mouritz oli vakuuttanut, että "Jehova Jumala on meille sen ilmoittanut".

Mouritz profetoi rohkeasti, jopa uhkarohkeasti, mutta nykyinen hallintoelimen jäsen Stephen Lett profetoi vielä väkevämmin, kun koronavirus on laittanut koko maailman polvilleen. Mitä hän sanoi? Kuinka lähellä loppua me nyt olemme Lettin sanojen mukaan?

JW.ORG:ssa on julkaistu videolla "koronavirusraportti", jossa kuullaan Etelä-Korean, Italian ja USA:n tilanteesta.

Sitä ennen hallintoelimen jäsen Stephen Lett profetoi tämän maailman lopusta. Hän tulkitsee niin, että tämä maailma on ihan "maailmanlopun partaalla". Koska Lett kuuluu niiden kahdeksan miehen joukkoon, jotka johtavat järjestön toimintaa maailmanlaajuisesti, hänen sanojaan voidaan pitää järjestön virallisena kantana.
 


Tässä on otteita Lettin puheesta:
Kuvat: JW.ORG, ellei toisin mainittu

Muutama kuukausi sitten tuskin kukaan meistä tiesi sanaa koronavirus. Nyt koronavirus ja COVID-19 ovat erottamaton osa sanavarastoamme. Lyhyen ajan sisällä jo tuhannet ovat menettäneet henkensä. Tiedämme, että olette kiinnostuneita veljien ja sisarten hyvinvoinnista varsinkin niillä alueilla, jotka ovat kärsineet eniten koronaviruksesta. Haastattelemme pian veljiä Koreasta, Italiasta ja Yhdysvalloista kuullaksemme, miten ystävillä menee ja miten heitä on autettu. Mutta sitä ennen haluaisin esittää joitakin ajatuksia.

Viruksen leviäminen on totta kai ahdistavaa. Tällainen epidemia ei kuitenkaan yllätä meitä. Jeesus sanoi Luukkaan 21:11:ssä, että epidemiat olisivat osa viimeisten päivien merkkiä. Ja Ilmestyksen 6. luvussa kerrotaan harmahtavan hevosen ratsastajasta, ja samassa yhteydessä mainitaan "tappava vitsaus".

Nykyiset tapahtumat osoittavat selvemmin kuin koskaan, että elämme viimeisten päivien loppuaikaa - ja oikeastaan jopa tuon loppuajan loppuaikaa - ja aivan pian koittaa viimeisten päivien viimeinen päivä.

Lett rauhoittelee kuitenkin Jehovan todistajia. Heillä ei ole mitään hätää.

Vaikka tilanne on vakava, Jehovan kansalla ei ole syytä paniikkiin. Jesajan 30:15:ssä kerrotaan, miksi.

"Näin sanoo suvereeni Herra Jehova, Israelin Pyhä: 'Palaamalla luokseni ja lepäämällä te pelastutte. Te olette voimakkaita, jos pysytte tyyninä ja säilytätte luottamuksenne.'" (Jesaja 30:15)

Jehova on aina ohjannut ja auttanut kansaansa vaikeina aikoina.
Kuva: YouTube / Cedars

Lloyd Evans kertoi YouTube-videollaan, että hän on kiitollinen siitä, että Stephen Lett kertoi tämän asian niin kuin kertoi. Tämä videoleike ei unohdu koskaan. Se säilyy kuin hieno viini, jota voi nauttia myöhemmin. Viiden vuoden tai vuosikymmenen kuluttua voimme ottaa sen hyllystä ja nauttia kultin vuosikertasanomaa vuodelta 2020.

Toinen hallintoelimen jäsen, Anthony Morris, vähätteli koronaviruspandemian merkitystä. Hän vain totesi, että se ei koske häntä, ja sitä oli jo odotettu yhtenä maailmanlopun merkkinä.

Katso Lettin video kokonaan JW.ORG:sta. 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity