Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset


Kuva ja teksti: Lastenkirja Opimme suurelta opettajalta

Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG paitsi nämä:
  • Hakamäen ja Palosen kuvat, jotka on otettu konventtivideoista
  • Ylin kärrykuva, jonka on ottanut Terho Miettinen Espanjasta
 Onko Australia Jehovan todistajien järjestölle käännekohta?
14.06.2020 Tony ja Johanneksen poika (Päivitetty kerran)YLE kertoi kesällä 2015, että Jehovan todistajat on salannut lasten seksuaalista hyväksikäyttöä Australiassa vuosikymmenien ajan. Jehovan todistajat on käsitellyt yli tuhat hyväksikäyttötapausta omassa piirissään vuodesta 1950 lähtien, eikä yhtäkään tapausta ole raportoitu poliisille.

Jehovan todistajien hallintoelimen jäsen Geoffrey Jackson joutui muutaman tunnin kuulusteluun Australiassa. Kuulustelut on videoitu, ne voi katsoa tästä ja tästä. Tämän sivun lopussa on pieni ote Jacksonin kuulustelusta suomen kielellä.


Kuva: YouTube

Loppuiko Australian pedofiilitutkinta tähän? Pääsivätkö seksuaalirikosten piilottajat ilman seuraamuksia? Ei.

Prosessi jatkuu yhä. Australiassa on julkaistu toukokuussa 2020 väliraportti. Varsinainen raportti julkaistaan kesäkuussa 2020.Mitä Jehovan todistajien järjestö on tehnyt parantaakseen käytäntöjään? Onko uhrien korvauksista huolehdittu? Miten varmistetaan, että vastaisuudessa ei enää tapahdu mitään tämän kaltaista?

Kun Jehovan todistajien järjestön todetaan pimittäneen Australiassa viranomaisilta tietoa lasten hyväksikäyttötapauksista, joissa on ollut noin 1800 uhria, ja sen yllä alkaa leijumaan uhka laskusta ja korvauksista, joka perustuu sen varallisuuteen, niin mitä jarjestö tekee? No alkaa tietenkin siirtämään varoja pois. Ettei oikeus vain tapahtuisi; etteivät uhrit vain saisi oikeutta, ja ettei sen vain tarvitsisi vastata toimintatavoistaan.

If by 30 June 2020 an institution has failed to signify their intention to join the Scheme, they will be immediately publicly identified by the Scheme in accordance with Scheme legislation and jurisdictions will consider other appropriate action. This may include financial sanctions applied by state, territory or Commonwealth governments, and changes to an organisation's charitable status.

Google-käännös:

Jos laitos ei 30. kesäkuuta 2020 mennessä ole ilmoittanut aikomuksestaan ​​liittyä järjestelmään, järjestelmä tunnistaa sen välittömästi julkisesti järjestelmän lainsäädännön mukaisesti, ja lainkäyttöalueet harkitsevat muita asianmukaisia ​​toimia. Tähän voi kuulua valtion, alueen tai Kansainyhteisön hallitusten soveltamia taloudellisia seuraamuksia ja muutoksia organisaation hyväntekeväisyysasemaan.


2018 australiassa 78% lahjoituksista on lähetetty globaalisti eteenpäin

Jehovan todistajat väittävät, että he tekivät miljoonatappiot eivätkä voi osallistua National Redress -pedofiilien uhrien tukirahastoon, johon olisi lain puolesta velvoitettu.
   

Katso video täältä.

Lukuja Australiasta:Asiasta lisää (englanniksi) Redditissä.

Twitterissä on myös keskustelua asiasta.

Kesäkuussa JW Broadcasting -kanavalla esitettiin puhe, jossa todettiin, että Tulette kuulemaan valheita järjestöstä, jota rakastatte. Mitä tämä tarkoitti?


Kuva: JW Broadcasting

Yksi mahdollisuus on, että järjestön ylin johto oli jo etukäteen päättänyt sulkea alamaisiltaan silmät ja korvat, kun uusia uutisia Australiasta tulee. Jehovan todistajien järjestö ei ole itse kertaakaan tiedottanut Australian surullisista tapauksista nettisivuillaan. Niinpä suurin osa Jehovan todistajien järjestön tavallisista rivijulistajista ei ole ehkä koskaan kuullutkaan näistä asioista. Hallintoelin ei haluaisi koskaan heidän kuulevankaan. Niinpä uutiset leimataan jo etukäteen valheiksi.
 
 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity