Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset


Kuva ja teksti: Lastenkirja Opimme suurelta opettajalta

Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG paitsi nämä:
  • Hakamäen ja Palosen kuvat, jotka on otettu konventtivideoista
  • Ylin kärrykuva, jonka on ottanut Terho Miettinen Espanjasta
 Warwickin lähelle Ramapoon rakennetaan uusi suuri rakennuskompleksi
02.10.2020 Johanneksen poika
Kuvakaappaukset: JW.ORG

28.09.2020 alkavalla viikolla on seurakuntien etäkokouksissa katsottu video Uusi rakennushanke suunnitteilla. Mistä oikein on kyse?

Hallintoelin on ihastunut videoihin. Järjestö tuottaa nykyisin valtavan määrän videoita konventteihin, kokouksiin, perheiden käyttöön ja saarnaamistyötä varten. Samalla painetun kirjallisuuden määrä on romahtanut.

Kokouksessa näytetyllä videolla kerrotaan, kuinka päätoimistossa suunnitellaan uutta suurta rakennuskompleksia, jota käytettäisiin pääosin videotuotantoon. Kiinteistö tulisi olemaan suurin piirtein nykyisen päätoimiston kokoinen. Noin sadan hehtaarin suuruinen tontti sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Warwickin päätoimistosta Ramapossa. Tontti on hankittu jo vuonna 2009.Videolla kustannuskomitean avustaja Robert Luccioni kertoo, että hallintoelin haluaa lisätä videoiden käyttöä entisestään. Siksi nyt on käynnistetty uusi rakennushanke median tuottamista varten.Suunnitteilla on 10 asuinrakennusta, päärakennus, jossa on toimistoja, kahdeksan studiota äänitysten ja videoiden tekemiseen, monikäyttötila, jossa on keittiö sekä ruokailu- ja kokoustila, sekä vierailukeskus. Uusi kompleksi voi majoittaa yli 1000 vapaaehtoista. Toimistotiloja on 920:lle.Ramapoon tulevat audio-videopalvelu sekä julkaisumateriaalin prosessointi-, kirjeenvaihto- ja taideosastot. Suunnitelmia ja piirustuksia tehdään jo nyt.Rakennustyöt pyritään aloittamaan vuonna 2022, ja kiinteistön pitäisi valmistua vuoden 2026 loppuun mennessä. Robert Luccioni kertoo, että järjestö tarvitsee nyt Jehovan todistajien rukouksia, tukea sekä fyysistä voimaa, sillä hankkeeseen tarvitaan tuhansia vapaaehtoisia, jopa 1500 kerralla, kun rakentaminen on huipussaan. Jehovan todistajien järjestö on todennut, että heidän kannattaa käyttää alihankkijoita erikoistumista tai raskasta koneistoa vaativiin töihin. Näihin kuuluvat kantavat runkorakenteet, ulkovaippa, pintaverhous ja vesikate.Vapaaehtoisia tarvitaan moneen muuhun työhön, kuten teknisten liittymien tekemiseen, LVIS-töihin ja pintakäsittelyyn.

 

 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity