Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset

Kuva: JW.ORG, muokkaus: JP

Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG, ellei toisin mainittu
 
 Jehovan todistajia kritisoidaan Saksassa tekopyhyydestä
10.08.2021 Johanneksen poika
Kuvat: KraichgauNews

Tähän juttuun on tarpeen lisätä alkuun eräs raamatunkohta, jota Jehovan todistajat eivät noudata:

(Matteus 6:1–4) 6 Varokaa toimimasta oikein vain siksi, että toiset huomaisivat teidät. Muuten ette saa palkkaa taivaassa olevalta Isältänne. 2 Kun siis annat lahjoja köyhille, älä silloin toitota torvea, niin kuin tekopyhät tekevät synagogissa ja kaduilla, jotta ihmiset ylistäisivät heitä. Minä vakuutan teille: he ovat jo saaneet koko palkkansa. 3 Mutta kun sinä annat lahjoja köyhille, vasemman kätesi ei tule tietää, mitä oikea kätesi tekee, 4 jotta antamasi lahjat pysyisivät salassa. Silloin Isäsi, joka katsoo salaa sivusta, mitä sinä teet, palkitsee sinut.Jehovan todistajat muodostivat työryhmiä auttamaan Euroopan viime aikaisissa tulvissa kärsineitä ihmisiä. Vapaaehtoiset korjasivat vaurioituneita taloja, he toimittivat ruokaa, juomavettä, hygieniatarvikkeita ja jopa sähkögeneraattoreita.

Huolimatta hyvästä teosta, Jehovan todistajia on arvosteltu mainonnasta tragedian aikana. Kaikilla vapaaehtoisilla oli yllään keltaiset liivit, joissa oli järjestön logo JW.ORG. Jopa heidän käyttämissään autoissa mainostettiin JW.ORG:ia.

Julkisuudessa ollut Jehovan todistajien arvostelu Euroopan laajoissa tulvissa perustui Jeesuksen opetuksiin Matteuksen 6: 1-4:ään, joka on lainattu tämän jutun alkuun. Jeesus kritisoi ja kutsui tekopyhiksi niitä, jotka mainostivat itseään auttaessaan muita.  


 
Tämä juttu perustuu TJ FOCUS -nettisivun tekemään uutiseen.Tietolähteet: 

   
Kaksi kommenttia: kommentti 1 - kommentti 2


 
Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity