Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset

Kuva: JW.ORG, muokkaus: JP

Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG, ellei toisin mainittu
 
 Amerikkalaisen kultin tilannepäivitys 8/2021 amerikkalaisille
02.10.2021 Johanneksen poikaJehovan todistajien virallisilla sivuilla vastataan "virallisesti" kysymykseen Ovatko Jehovan todistajat amerikkalainen lahko? Virallinen vastaus on, että Jehovan todistajat eivät ole amerikkalainen lahko. Ehkä tuossa on totuuden siemen, koska Jehovan todistajat on pikemminkin amerikkalainen kultti.

Viimeisin tilannepäivitys 8/2021 viittasi voimakkaasti siihen, että Jehovan todistajien järjestö on mitä suurimmassa määrin amerikkalainen kultti. Sen päätoimisto on Amerikassa, sen opetus on varsinkin korona-aikana ollut pelkästään amerikkalaista, pukeutuminen on amerikkalaista, ja suhtautuminen muuhun maailmaan... Niin, onko muuallakin elämää ja onko muuallakin Jehovan todistajia?

Kahtena peräkkäisenä kesänä aluekonventtien puhujina on ollut pelkästään amerikkalaisia johtoportaan Jehovan todistajia. Muun maailman edustajien palveluita ei ole tarvittu.

Kun koronapandemian aikana on annettu tilannepäivityksiä, tähän saakka on huomioitu koko maailma, mutta Stephen Lettin lokakuun alun tilannepäivitys oli esitetty pelkästään amerikkalaisesta näkökulmasta. Kaikki tilastotiedot olivat Amerikan Yhdysvalloista, aikaisemmin asiaa on käsitelty maailmanlaajuisesti.

Onko Jehovan todistajat amerikkalainen uskonto? Päätelkää itse.
 

Kuvat: JW.ORG

Stephen Lett kertoi mm. tällaisia tietoja tilannepäivityksessä, joka julkaistiin lokakuun alussa 2021:Kesäkuun alusta lähtien Yhdysvalloissa 1407 julistajaa on joutunut sairaalaan koronavirustaudin aiheuttamien oireiden vuoksi. Heistä alle yksi prosentti oli täysin rokotetuja.

Valitettavasti samana aikana Yhdysvalloissa 486 todistajaa on kuollut koronaviruksen vuoksi. Heistä alle yksi prosentti oli täysin rokotettuja. Lisäksi olemme ymmärtäneet, että niillä rokotetuilla, jotka ovat kuolleet, oli jo ennestään vakavia terveysongelmia. 

Nämä tilastot pistävät miettimään!

On myös kiinnostavaa, että nyt kun yli 22000 beteliläistä ja 44000 muuta kokoaikaista erikoispalvelijaa on rokotettu, olemme kuulleet vain neljästä tapauksesta, joissa on ilmaantunut vakavia reaktioita, jotka voivat liittyä koronarokotukseen. Onneksi kaikki neljä voivat nyt suhteellisen hyvin ja heidän tilansa on vakaa.

Kerromme teille nämä tiedot, jotta voitte harkita niitä huolellisesti, kun teette henkilökohtaisen ratkaisun, otatteko rokotuksen. Mielestämme ei olisi oikein olla kertomatta näitä tietoja teille.

Sananlaskujen 3:27 sanoo:

"Älä jätä tekemättä hyvää niille, joille tulisi tehdä hyvää."

Ymmärrämme kyllä, että ratkaisun tekeminen ei ole helppoa, kun on niin paljon erilaisia mielipiteitä ja ristiriitaista tietoa. Kun tilanne on tämä, ei ehkä ole varma, mitä uskoa. Edellä mainitut tilastotiedot tulevat kuitenkin veljiltämme, joten niihin voi luottaa. Toivomme, että niistä on hyötyä. On selvää, että tämä ei ole tieteellinen tutkimus. Voimme kuitenkin kertoa, mitä veljemme ovat havainneet. Kun kerran tällaista tietoa on, haluamme, että tekin tiedätte sen.

Meidän täytyy ottaa huomioon myös se, mitä viranomaiset neuvovat tekemään. Joissain maissa on lailla määrätty, että kaikkien kansalaisten täytyy ottaa rokotus. Toisissa maissa siihen kannustetaan voimakkaasti. Miten suhtaudumme näihin ohjeisiin? Kirjassa "Miten pysyä Jumalan rakkaudessa?" sanotaan hyvin:

Roomalaiskirjeen 13:5:n tutkimisviitteessä sanotaan:

"Kristitty noudattaa vallanpitäjien määräyksiä silloin kun ne eivät ole ristiriidassa Jumalan lakien kanssa."

HUOMAUTUS:

Miksi viranomaisille EI ANNETA niiden pyytämiä TIETOJA saman periaatteen mukaan? Näyttää siltä, että "esivallan" totteleminen on varsin valikoivaa. Kun "esivallan" tottelemisesta on järjestölle hyötyä, silloin totellaan, mutta jos tottelemisesta on vahinkoa, silloin ei totella. Maksetaan vaikka 4000 dollaria päivässä mieluummin kuin totellaan esivaltaa.

Tätäkin on hyvä miettiä huolellisesti ja rukoillen, kun tekee omaa ratkaisuaan.

Koska yli 99 prosenttia Yhdysvaltojen Betel-perheestä on nyt täysin rokotettu, Betelissä on voitu purkaa lisää rajoituksia New Yorkin osavaltion sallimissa rajoissa. Niinpä Betel-perhe nautti yhdessä Gileadin päättäjäisaterian ja sai seurata päättäjäisohjelmaa 11. syyskuuta. Kummassakaan tilaisuudessa ei ollut vieraita Betelin ulkopuolelta.Täällä Yhdysvalloissa täysin rokotetut beteliläiset ovat nyt saaneet luvan käydä tapaamassa perhettään, sukulaisiaan ja ystäviään, kunhan he noudattavat sopivaa varovaisuutta Betelin ulkopuolella.

24. syyskuuta mennessä yli 3975 täysin rokotettua Yhdysvaltojen Betel-perheen jäsentä on matkustanut elo- tai syyskuun aikana. Kun beteliläiset palaavat takaisin, heidät laitetaan mukautettuun karanteeniin ja muutaman päivän päästä heiltä otetaan koronatesti. Noista melkein 4000 beteliläisestä ainoastaan neljällä on todettu korona. Kaksi heistä sai lievän koronan poissa ollessaan, ja he paranivat jo ennen paluutaan Beteliin. Toiset kaksi saivat positiivisen testituloksen palattuaan. Heilläkin oli lieviä oireita, jotka menivät nopeasti ohi. Kaikki neljä ovat toipuneet täysin.

On ilo kertoa, että tämä järjestely otetaan pian käyttöön useimmissa haaratoimistoissa ympäri maailman. Tämä koskee haaratoimistoja, joissa yli 90 prosenttia beteliläisistä on täysin rokotettuja. Niissä voidaan muutenkin palata normaalimpiin rutiineihin.
 


Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity