Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Uutisia Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Hakusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


Jehovan todistajat, uutisia


 
Johanneksen pojan kotisivut

Linkkejä


Vuosikatsaukset

Kuva: JW.ORG, muokkaus: JP

Lisää linkkejä
Sivupalkin kuvat: JW.ORG, ellei toisin mainittu
 
 Lloyd Evans: 100 000 tilaajaa!
17.11.2021 Johanneksen poika


Kuvat: Lloyd Evans / YouTube

Lloyd Evans on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista JT-kriitikoista. Hänen YouTube-kanavallaan käy säännöllisesti valtava määrä ihmisiä. Nyt kanavalla on tilaajia yli sata tuhatta. Tilaajat saavat ilmoituksia uusista videoista. Videoita voi toki katsoa myös ilman tilausta.

Evansin rauhallinen ja asiallinen esiintyminen vetoaa moniin jehovantodistajuudesta kiinnostuneisiin ihmisiin. Hän on käsitellyt monia JT-järjestön "kipukohtia" videoillaan jo vuosien ajan.Lloyd Evans sanoo 100K-videollaan, ettei hänen YouTube-kanavansa ole suinkaan ainoa entisten Jehovan todistajien kanava, mutta on mukava nähdä, että ihmiset välittävät ja ovat kiinnostuneita siitä, mitä hän jakaa videoillaan. Evans aikoo hiukan juhlistaa noin 10-vuotista uraansa kriitikkona nyt kun sadan tuhannen tilaajamäärä tuli täyteen.Lloyd Evans kiittää videolla kaikkia satoja tukijoitaan. Tukijoita on tällä hetkellä 882. Se on mahdollistanut hänen työnsä tässa laajuudessa. Hän on voinut ostaa erinomaiset laitteet videotuotantoa varten. Se on myös mahdollistanut matkustamisen tarvittaessa. Tämä on Evansille täysipäiväistä työtä.

Evans muistelee videolla sitä aikaa, kun hänen kanavansa tilaajien määrä ylitti 10 tuhatta. Se tapahtui jo vuosia sitten.Samalla hetkellä laskuri saavuttaa 100 tuhannen rajan. Evans ei aluksi sitä huomaa. Hän selittää videolla, että kun hän aloitti YouTube-kanavansa, ei ollut vielä olemassa Jehovan todistajien virallisilla sivuilla JW Broadcasting -palvelua (kuukausivideot ja muut videot). Yhtäkkiä hän huomaa, että sata tuhatta on mennyt rikki. Ilo on sen mukainen.Tässä vaiheessa Lloyd Evans avaa pullon. On juhlan aika.Evansin YouTube-kanavan tilaajien määrä on nyt yli sata tuhatta, mutta Evansin tekemien videoiden katsojamäärä on paljon suurempi, koska kanavaa voi katsoa myös ilman tilausta. Evans kertoo lisäksi videolla, että hänen katsotuimman videonsa on nähnyt puoli toista miljoonaa katsojaa. Videon otsikko on Everything You Need to Know About Jehovah's Witnesses in 5 Minutes.
 


Tässä on esimerkkejä videoista, jotka Lloyd Evans on tehnyt:Katso Lloyd Evansin videoita täältä.

  


Takaisin uutissivujen alkuun
Takaisin etusivulle

 Kotisivuohjelma: KompoZer  *  Kuvankäsittely: GIMP  *  Äänenkäsittely: Audacity