Uskontojen uhrien tuki UUT ry:n seminaari
Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle * Uutissivuille * Uutisarkistoon


UUT:n järjestämä seminaari 22.11.2013

UUT:n seminaari, Balderin sali, Aleksanterinkatu 12, Helsinki
Balderin sali, Aleksanterinkatu 12, HelsinkiSeminaari hengellisestä väkivallasta -

KIRJAILIJAT KERTOVAT TYÖSTÄÄN


Loppusanat

Aki Härkönen,
puheenjohtaja, Uskontojen uhrien tuki UUT ryAki Härkönen korosti lyhyessä loppupuheessaan yhteisöllisyyden tarvetta myös UUT:n kohdalla. UUT tarvitsee myös tutkijoita, kirjoittajia ja puhujia. UUT arvostaa heitä kovasti.

Aki kehotti ostamaan seminaarissa esiintyneiden kirjailijoiden kirjoja nyt, kun olemme kuulleet, mitä kirjailijat puhuvat ja ajattelevat. Nyt on kiva syventyä heidän ajatuksiinsa tarkemmin kirjojen parissa. Tämä tiedon tuottaminen on UUT:lle tärkeää. Emme voi enää sanoa, että suomeksi ei ole tietoa. Nyt on julkaistu monenlaisia tuoreita hyviä kirjoja suomeksi. Me nautimme tätä tietoa ja peilaamme omaa ajatteluamme siihen.

Aki toivoi UUT:n säilyvän vakaana. UUT tarvitsee ihmisiä, jotka haluavat myös pyörittää "byrokratiaa". Yhdistyksen pyörittäminen ei välttämättä ole sitä kaikkein palkitsevinta työtä. Aki pyysi kaikkia tulemaan vuosikokoukseen ja liittymään aktiivijäseniksi. Palaute on tervetullutta. Sitä voi antaa nettisivujen kautta.

Aki totesi, että viimeksi tällainen tilaisuus on järjestetty vuonna 2002. Oli vähän liian pitkä väli. Mutta seuraavaan tilaisuuteen ei mene niin kauan. Näin Aki lupasi.

Balderin sali
Balderin sali, 3. krs., Aleksanterinkatu 12, Helsinki
 


Takaisin seminaarisivun alkuun tästä.Takaisin johanneksenpoika.fi etusivulle
 
 Kotisivuohjelma: KompoZer / Linux Ubuntu  *  Kuvankäsittely: GIMP / Linux Ubuntu  *  Äänenkäsittely: Audacity / Linux Ubuntu